Control la un depozit de lemne din Urdari. S-as lăsat cu sancțiuni

0
206

Polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică și Poliției Orașului Rovinari, în colaborare cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea și Ocolului Silvic Peșteana, au efectuat, ieri, un control pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite în domeniul silvic.

„În urma unui control efectuat la un depozit de material lemnos, situat în comuna Urdari, ce desfășoară activități de procesare, depozitare și comercializare a materialului lemnos, s-au constatat diferențe între volumul faptic și cel din aplicația SUMAL, fapt pentru care agentul economic a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice,  cu amendă în cuantum de 1.000 de lei.

Totodată, ca măsură complementară, polițiștii au dispus confiscarea valorică a cantității de aproximativ 5 mc de cherestea rășinoase, în valoare de peste 3.900 de lei și un metru cub lemn rotund specie gorun, în valoare de 285 de lei“, au anunțat reprezentanții Poliției Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.