Băiat de 14 ani lovit cu un cuțit în cap de către tatăl vitreg

0
684

Un adolescent de 14 ani, din Târgu Jiu, a ajuns, aseară, la spital după ce a fost lovit în cap cu un cuțit de către soțul mamei sale. Aceștia au ieșit la un restaurant din Târgu Jiu, dar, la un moment dat, cei doi soți au început să se certe. Bărbatul a aruncat cu un cuțit care era pe masă în fiul său vitreg. Băiatul a fost lovit în cap. Agresorul este acuzat de tentativă de omor.

„Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unei discuții în contradictoriu, purtate de doi soți, în timp ce se aflau într-un local public, în prezența mai multor persoane, bărbatul, de 36 de ani, ar fi aruncat și l-ar fi lovit cu un obiect înțepător pe unul dintre copiii soției sale, un minor, de 14 ani.

Minorul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, constatându-se faptul că ar fi suferit leziuni ce i-ar fi pus în primejdie viața.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, dosarul penal fiind înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru continuarea cercetărilor.

Polițiștii efectuează cercetări, în vederea identificării bărbatului și tragerii acestuia la răspundere penală“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.