Ansamblul Doina Gorjului s-a mutat în fosta casă a medicului Griguț. Ce chirie încasează omul de afaceri Călin Lemnaru

0
1443

Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului“ s-a mutat în fosta casă a medicului Ion Şerbănescu, sau Griguţ, aşa era cunoscut de toată lumea, de pe strada 11 Iunie, din Târgu Jiu, care a fost cumpărată, între timp, de omul de afaceri Călin Lemnaru.

Ansamblul a trebuit să se mute din Casa de Cultură, care va intra în renovare.

Directorului ansamblului folcloric, Gheorghe Porumbel, a precizat că valoarea lunară a chiriei plătită cunoscutului om de afaceri este de aproximativ 2.500 de euro, în condițiile în care pentru spațiul ocupat în sediul Casei de Cultură se achita o sumă de 8.000 de lei lunar: „A trebuit să plecăm din Casa de Cultură, pentru că urmează să înceapă lucrările de renovare. Aici sunt condiții foarte bune pentru a ne desfășura activitatea. Plătim puțin mai mult, cam 2.500 de euro, dar condițiile sunt incomparabile. Sunt spații suficiente pentru a ne pregăti: avem sală de orchestră, sală pentru coregrafie, magazine. Sunt toate spațiile de care avem nevoie. Nu ne așteptam să fie condiții așa de bune“.

Omul de afaceri Călin Lemnaru deține o serie de clădirii importante din Târgu Jiu, cum ar fi fostul sediu al băncii Piraeus, de langă sediul Prefecturii, un teren de aproximativ 2.000 m.p. pe Calea Eroilor, două case în apropiere, din care una a fost demolată. Afacerile sunt în domeniul ospitalității: restaurante, hoteluri, cafe-baruri și ștranduri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.