VIDEO Polițist filmat în timp ce lovește un bărbat chiar în locuința lui

0
850
Un polițist din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu a fost filmat în timp ce lovește un bărbat chiar în locuința acestuia. Imaginile au început să circule pe rețelele de socializare, iar conducerea Poliției Gorj a dispus efectuarea de cercetări.

Reprezentanții Poliției Gorj au transmis faptul că polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, ieri, de către un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Târgu Jiu, prin apel 112, cu privire la faptul că a avut o altercație cu un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu și a fost amenințat de către acesta cu acte de violență. „La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul subunității, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că în fața unei societăți comerciale de pe raza municipiului Târgu Jiu, în urma unui conflict spontan, apelantul ar fi fost agresat fizic de către bărbatul de 35 de ani. În timpul altercației aceștia ar fi distrus mai multe componente ale unui autoturism care se afla în apropiere. Ulterior, agresorul a revenit la fața locului cu un dispozitiv cu electroșoc și  l-a amenințat pe bărbat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare“.

Bărbatul acuzat de agresiune a plecat de la fața locului, iar polițiștii s-au deplasat la locuința acestuia pentru identificarea și continuarea cercetărilor în vederea luării măsurilor legale.
„În ceea ce privește imaginile apărute,  cu privire la modul de acțiune al polițiștilor, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a dispus efectuarea de verificări.
Bărbatul a fost contactat telefonic pentru a se prezenta la sediul poliției pentru clarificarea aspectelor apărute în filmare, însa a refuzat. În continuare se continuă verificările pentru lămurirea tuturor aspectelor“, a spus Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.