Un cunoscut șef de instituție din Gorj a ieșit la pensie. „Mă simt mulțumit și împlinit“

0
1002

Ștefan Țacu, șeful Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto Gorj, a ieșit astăzi la pensie. Acesta a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook: „Azi, 07 ianuarie 2022, închei o activitate extraordinara in slujba patriei și a locuitorilor județului Gorj. Mi-am asumat cu drag aceasta responsabilitate si am făcut-o cu multa pasiune. Daca ar fi sa aleg din nou aceasta profesie, as alege-o cu sufletul deoarece am iubit oamenii si am avut un contact direct cu aceștia.

Mă simt mulțumit și împlinit datorită conexiunii puternice pe care am experimentat-o in toata aceasta perioadă dedicată profesiei de polițist. În cursul acestor ani, marea majoritate a oamenilor cu care am colaborat au fost de bună credință, iar acest lucru ne-a ajutat pe fiecare în parte, aceștia găsind în serviciul nostru înțelegere și un sprijin legal.
Doresc sa le mulțumesc colegilor mei pentru relaționarea optimă și lucrul în echipă, pentru toleranta, etica si flexibilitate, iar nu in ultimul rând pentru responsabilitate si conștiinciozitate.
Vreau sa mă bucur în următoarea perioada de familia mea întrucât profesia de polițist a impus foarte multe reguli si restricții.
Cu speranță unui viitor mai bun, va asigur ca voi rămâne un om obișnuit, într-o lume plină de oameni buni si același om prietenos cu un puternic respect pentru oameni“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.