La restaurant, în noaptea de Revelion, cu certificatele verzi ale altor persoane

0
953

O femeie şi un tânăr au petrecut de Revelion la un restaurant din comuna Turburea cu certificatele verzi ale altor persoane. Cei doi s-au ales cu dosare penale.
Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti şi Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au desfăşurat o acţiune pentru verificarea respectării prevederilor legale privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 de către participanţii la masa de Revelion, organizată într-o sală de evenimente, din comuna Turburea.

„Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că o femeie, de 36 de ani, din comuna Turburea, a prezentat un certificat verde, aparţinând altei persoane, de 39 de ani, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, declinându-şi altfel o identitate falsă.

Aceeaşi faptă a fost comisă şi de un bărbat, de 34 de ani, din oraşul Novaci, care, aflându-se în aceeaşi locaţie, a prezentat pentru control un certificat verde, aparţinând unui tânăr, de 31 de ani, din oraşul Novaci, declinându-şi o identitate falsă.
În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de fals privind identitatea“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.