Familie cu patru copii din Strâmba Jiu, sub cerul liber după ce casa a luat foc

0
666
Patru copii și părinții lor au rămas sub cerul liber, după ce locuința lor din localitatea Strâmba Jiu, orașul Turceni, a fost distrusă de un incendiu. Mai mult decât atât, tot mobilierul și lucrurile au ars.
Preotul din localitate, Antonie Finiș, a lansat o campanie de ajutorare a familiei care a rămas pe drumuri
„Locuința lor, ridicată cu multă trudă, a fost cuprinsă de flăcări nimicitoare care nu au lăsat mai nimic în urmă, decât scrum și câteva ziduri sinistre pline de fum și cenuşă. Patru copii și doi părinți sunt în plină iarnă pe drumuri. Parohia Strâmba Jiu vă cheamă să le dăm o mână de ajutor (bani pentru a le cumpăra o altă locuință, alimente, etc). Persoana de contact părintele Făiniși Antonie, număr telefon 0765334070 sau maica stareță Marina de la mănăstirea Strâmba Jiu.
O familie din parohia noastră a rămas pe drumuri, după ce casa le-a fost distrusă complet într-un puternic incendiu, izbucnit, se pare, de la centrală. Flăcările au cuprins imobilul şi într-o jumătate de oră aceasta a ars din temelii, focul lăsând în urmă doar scrum. Odată cu casa, focul a înghiţit şi toate lucrurile pe care le avea familia Basaraba D, începând de la mobilă, electronice, până la haine, caiete şi cărţi ale copiilor, documente importante şi aşa mai departe. Ei au reuşit să se salveze, privind neputincioşi de pe margine cum toată agoniseala lor din ultimii ani ardea, fără să mai poată face nimic. Degeaba s-au luptat pompierii să mai salveze ceva.
Parohia Strâmba Jiu vă pune la dispoziție contul Asociației Sfânta Treime Strâmba Jiu: RO77RNCB0149042106010001 cu specificatia pentru Basaraba D“, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Parohiei Strâmba Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.