„Baba“, condamnată la închisoare pentru trafic de droguri

0
479

O gorjeancă în vârstă de 58 de ani a fost condamnată de Tribunalul Gorj la o pedeapsă de doi ani și jumătate de închisoare pentru trafic de droguri. Carmen Pour Gholamreza Kasgari, cunoscută ca „Mama“ sau „Baba“, a fost condamnată la doi ani și jumătate de închisoare.

„Condamnă pe inculpata Pour Gholamreza Kasgari Carmen la 2 ani şi 6 luni închisoare şi pedeapsa complementară prev. de art. 66 alin. 1 lit. a şi b C.pen. pe o durată de 5 ani. În baza art. 65 alin. 1 C.pen. aplică inculpatei pedepsele accesorii prev. de art. 66 alin. 1 lit. a şi b C.pen., care se vor executa potrivit art. 65 alin. 3 C.pen. În baza art. 72 C.pen. deduce din pedeapsa aplicată inculpatei reţinerea şi arestul preventiv începând cu 24.04.2021 la zi“, a stabilit instanța de judecată.

 

Trimisă în judecată de DIICOT pentru 500 de acte materiale

 

Tribunalul Gorj a mai dispus confiscarea sumei  de 1100 lei, pe care inculpata Pour Gholamreza Kasgari Carmen a dobândit-o din vânzarea cantităților de 5,95 grame Cannabis, 3,48 grame Cannabis și 6,12 grame Cannabis către colaboratorul investigatorului sub acoperire. „Menţine sechestrul asigurator asupra sumelor de 5.500 lei şi 100 euro ridicate de la inculpată la 23.04.2021, sume ce au fost depuse la UNICREDIT BANK SA“, a mai hotărât instanța de judecată.

„Mama“ sau „Baba“, cum mai era cunoscută inculpata, a fost trimisă în judecată de DIICOT pentru 500 de acte materiale de trafic de droguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.