Adolescent de 17 ani din orașul Novaci decedat din cauza cancerului

0
1542

Carol Tița, un adolescent în vârstă de 17 ani, din orașul Novaci, a fost răpus de cancer. Tânărul va fi înmormântat astăzi.

Carol Tița era elev în clasa a XI-a. „De peste un an și jumătate se lupta cu această boală necruțătoare. A frecventat cursurile în spital și nouă doar ni se transmiteau notele. Știam că se agravase starea lui, dar nu ne așteptam să se întâmple așa ceva atât de repede. Suntem marcați de această tragedie, mai ales că este vorba de un copil“, a spus Alina Ramona Țicu, directorul Liceului Teoretic Novaci.

Drama familiei este mare, deoarece Carol a fost un copil dorit deoarece el a fost înfiat dintr-un centru de plasament. Părinții lui s-au luptat mult pentru ca fiul lor să trăiască. Cancerul a apărut inițiat la organele genitale, după care s-a extins.
Consiliul Școlar al Elevilor din Liceul Teoretic Novaci a transmis un mesaj pe pagina de Facebook: „Amalgamul de emoții pe care îl simt în timp ce scriu acest mesaj e imposibil de definit. Nu l-am cunoscut pe Carol, dar am simțit amprenta pe care și-a pus-o moartea lui asupra noastră, a elevilor, asupra mea. Carol va rămâne o emblemă a puterii în sufletele noastre, iar acum sunt sigură că ne privește din înaltul cerului, mângâindu-ne cu priviri calde și șoptindu-ne că e într-un loc mai bun.
Noi, elevii Liceului Teoretic Novaci îți aducem un ultim omagiu, prin gânduri așternute cu sensibilitate pe hârtie, sau purtându-te în inimile noastre:
«Carol, luptă și fă-ți loc printre stele!», a transmis Maria Dăianu.
«Soarele vieții a apus pentru o ființă atât de dragă nouă. În acest Univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Îngerii să vegheze drumul său lin către Dumnezeu. În acest moment dureros, cuvintele sunt de prisos. Lacrimile noastre nu se pot opri, suntem foarte îndurerați de această pierdere. Condoleanțe! Drum lin spre îngeri, dragul nostru!» – colectivul clasei a X-a B.
,,Și uite-așa, suflet blând
Te-ai ridicat la cer.
Creatorul tău, Cel Sfânt
Te-a vrut lângă El!
Când Carol a părăsit această lume, să folosim drept alinare gândul că sufletul său ne veghează și se odihnește în pace!» – colectivul clasei a X-a D.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.