Scandal într-o stație peco din Peștișani. Trei bărbați au fost reținuți

0
457

Un scandal de proporții a avut loc într-o stație peco din localitatea Peștișani. Trei localnici au fost reținuți de polițiști: „Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, trei bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 48 de ani, din comuna Peștișani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că în noaptea de 26/27 noiembrie a.c., cei trei bărbați, în timp ce se aflau în incinta unei societăți comerciale de pe raza comunei Peștișani, ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 30 de ani, din comuna Runcu, tulburând totodată ordinea și liniștea publică.

În cauză polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu“, se arată într-un comunicat al Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.