Șase luni pentru încheierea noilor contracte pentru parcările de reședință

0
301

Târgujieni au la dispoziție un termen de șase luni pentru a încheia noile contracte pentru parcările de reședință.

„Termenul de depunere a cererilor pentru reînnoirea contractelor pentru parcările de reședință este de 6 luni și începe din data de 3 ianuarie. Prin urmare, cei care dețin locuri de parcare au la dispoziție 6 luni pentru a depune cererea de reînnoire.
În vederea semnării noului contract, proprietarul va plăti la oricare din casieriile primăriei taxa pentru una dintre variantele de contract: 120 de lei pe an pentru parcarea asigurată în intervalul 16:00 – 08:00, sau 360 de lei pentru varianta 24 de ore din 24.
Copia chitanței se va alătura cererii de reînnoire și vor fi depuse la Serviciul Concesionări situat în strada A. I. Cuza, la parterul blocului 15A (fostul sediul al Direcției de Patrimoniu).
Facem mențiunea că se va atribui un singur loc de parcare pentru fiecare locuință, având în vedere numărul tot mai mare de cereri.
Cetățenii care nu dețin un loc de parcare, pot depune cereri în acest sens la sediul primăriei, la Centrul de Informare a Cetățenilor, ca și până acum“, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.