Grav accident lângă termocentrala Rovinari

0
455

Traficul a fost blocat pe Drumul European 79 Târgu Jiu-Filiași, ca urmare a producerii unui accident rutier în localitatea Rovinari, lângă termocentrală. Două

Centrul Infotrafic transmite că pe DN 66 Târgu Jiu-Filiași, în apropierea localității Rovinari, județul Gorj, s-a produs un accident rutier între două autovehicule, unul dintre acestea fiind răsturnat pe partea carosabilă, iar cel de-al doilea a ricoșat în șanț.
„La fața locului s-au deplasat o autospeciala pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul punctului nostru de lucru din orasul Rovinari si o ambulanta din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj.
În urma impactului, o persoana de sex feminin a rămas încarcerata. Colegii nostri au intervenit pentru extragerea persoanei din autoturism, aceasta fiind preluata de catre echipajul Ambulanței“, a informat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj

Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj, a spus că se circula pe o banda, pana la finalizarea cercetării la fața locului. Politistii dirijează traficul rutier, fără a exista blocaje rutiere în momentul actual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.