Doi bărbați și o femeie din Motru, reținuți pentru că au făcut scandal

0
362

Doi bărbați și o femeie au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, pentru că au făcut scandal într-un bar din municipiul Motru.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, doi bărbați, de 41 și 42 de ani, din municipiul Motru, respectiv comuna Broșteni, județul Mehedinți, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, precum și o femeie, de 40 de ani, din localitate, bănuită de săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că cele trei persoane, în timp ce se aflau într-o societate comercială de pe raza municipiului Motru, pe fondul unui conflict spontan, s-au lovit reciproc, stârnind indignare și temerea altor persoane, aflate în incinta localului.

Astăzi, cele trei persoane urmează să fie prezentate procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale“, se arată într-un comunicat al Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.