Cinci bebeluși s-au născut în Maternitatea Spitalului din Târgu Jiu în ziua de Crăciun

0
274

Cinci bebeluși au venit pe lume chiar în ziua de Crăciun în maternitatea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Toți sunt sănătoși.

„Dublă sărbătoare pentru unele familii din Gorj: cinci bebeluși au venit pe lume de Crăciun
Anul acesta, mai multe familii din Gorj au avut un dublu motiv de bucurie cu ocazia Crăciunului: s-au bucurat de sărbători și au devenit părinți! Despre bebelușii născuți de Crăciun se spune că sunt norocoși și binecuvântați, iar părinţii lor vor celebra, de acum încolo, altfel această importantă sărbătoare.
Pe 25 decembrie 2021, la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au născut trei fetițe și doi băieței perfect sănătoși. Pe 26 decembrie 2021, a doua zi de Crăciun, au venit pe lume încă patru bebeluși, toți fiind de sex masculin, iar de Sfântul Ștefan s-au mai născut, până în ora prânzului, încă un băiețel și o fetiță. Toți copilașii născuți în aceste zile sunt perfect sănătoși, iar câțiva dintre părinții de băieței au ales să îi boteze Cristian.
Tuturor le urăm viață lungă și plină de împliniri!“, a anunțat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.