Trei tineri sunt acuzați că au ucis trei căprioare. Au fost reținuți și sunt acuzați de braconaj

0
1233

 

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 27 şi 30 de ani, din oraşul Filiaşi şi municipiul Craiova, judeţul Dolj, au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţiştii gorjeni sub acuzația de braconaj.

Potrivit poliţiştilor, în urmă cu două zile, aceștia s-au deplasat în pădurea pe raza comunei Brăneşti, unde ar fi împuşcat trei căprioare, acestea fiind identificate de către poliţişti, cu ocazia cercetării împrejurimilor.

„La sosirea poliţiştilor, un tânăr a fugit cu un autoturism de la faţa locului, iar celelalte două persoane au fugit în pădure.

S-a procedat la urmărirea persoanelor, fiind prins unul dintre tineri, iar ceilalţi au fost identificaţi ulterior.

În continuarea activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat autoturismul folosit la comiterea faptei de cele trei persoane şi au dispus indisponibilizarea acestuia în vederea cercetărilor.
De asemenea, o armă letală de vânătoare, în încărcătorul căreia se afla un cartuş, a fost abandonată de bărbaţi într-o zonă cu vegetaţie, fiind identificată de către poliţişti după căutări amănunţite în pădure şi indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Cadavrele celor trei căprioare au fost ridicate şi depuse la DSVSA Gorj, în vederea examinării acestora“, au anunţat reprezentasnţii Poliţiei Gorj.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul dosarului penal, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.