Târg caritabil organizat de elevii și profesorii de la CNTV

0
89

Un târg caritabil de Crăciun va fi organizat de către elevii și profesorii de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ din municipiul Târgu Jiu.

Cadourile vor fi oferite persoanelor vârstnice de la un cămin de bătrâni și elevilor de la Centrul de Educație Incluzivă.

„Târgul de Crăciun”, pe care voluntarii mărinimoşi ai C.N.T.V. Târgu Jiu îl organizează în fiecare an este deja o tradiţie, nu doar un simplu târg de obiecte valorificate în scop caritabil, am putea spune chiar o instituţie de practicare a inteligenţei spirituale. Anul acesta, voluntarii şi-au propus să ajute, pe lângă copiii cu probleme de sănătate din propria instituţie, pe cei cu nevoi speciale din Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă, precum şi bătrânii de la azilul Fundației Pro-Satul sau bătrâni identificaţi ca fiind singuri, deoarece pandemia de singurătate este mai gravă decât orice altă boală contemporană.

Aşadar, în perioada 6-8 decembrie 2021, între orele 13.00-13.30, cei care doresc să aducă produse vestimentare, jucării, rechizite sau cărţi în stare bună, le pot depozita la biblioteca unităţii noastre, în vederea distribuirii lor acolo unde este nevoie de ele. Vă rugăm să sigilați cutiile și să scrieți toate detaliile necesare trierii și distribuirii (de ex.: haine adulți mărimea L, haine copii 12-13 ani, jocuri și jucării pentru copii între 7-12 ani, ș.a.m.d.)

Vă mulţumim şi vă dorim satisfacţii cel puţin la fel de mari ca ale celor care vor intra în posesia acestor mici cadouri, deşi noi ştim, din experienţă, că ele se întorc înzecit!“, se arată pe pagina de Facebook a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.