Portretul lui Brâncuși care a fost vandalizat a fost refăcut

0
473
Portretul din Parcul Central din Târgu Jiu care a fost vandalizat a fost refăcut de profesorii de la Liceul de Arte din Târgu Jiu.
„Pictura din Parcul Municipal, atât de apreciată de târgujieni și vizitatori, a fost refăcută. După ce a fost vandalizată, în urma discuțiilor pe care le-am avut cu Adrian Oniga, căruia trebuie să-i mulțumesc pentru implicare, o echipă de artiști a fost în parc și a refăcut opera. Este vorba despre Cătălin Negrea (profesor Liceul de Arte), Cătălin Alexandrescu (artist din Târgu Jiu) și Răzvan Moisa (elev Liceul de Arte).
Având în vedere faptul că în ultima perioadă ne confruntăm cu numeroase astfel de acte de vandalism, am luat hotărârea ca operele din oraș să beneficieze de supraveghere video.
Totodată, voi cere Poliției Locale mai multă implicare în ceea ce privește prevenirea acestor fapte. Nu voi permite celor certați cu legea să-și facă de cap prin oraș, mai ales acum când au debutat o serie de proiecte ample, menite să schimbe înfățișarea municipiului“, a anunțat primarului municipiului Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.