Minor beat, la volanul unui autovehicul

0
396

În weekend-ul trecut, polițiștii gorjeni au constatat șapte infracțiuni în domeniul circulației rutiere și auîntocmit dosare penale, pentru infracțiuni precum conducerea unui autovehicul, fără a poseda permis de conducere sau de către o persoană aflată sub influența alcoolului, cât și pentru încredințarea unui autovehicul, spre a fi condus, unei persoane care nu posedă acest drept.

„La data de 20 noiembrie, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina, au depistat în trafic un tânăr, 17 ani, din comuna Licurici, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 662 Licurici, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, minorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Postului de Poliţie Samarinești au identificat, în flagrant delict, un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671B Văgiulești, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere“, au transmis reprezentanții Poliție Gorj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.