A murit bărbatul care a intrat în casa cuprinsă de flăcări pentru a-și salva copilul

0
3369

Gorjeanul care a intrat în casa cuprinsă de flăcări pentru a-și salva copilul s-a stins din viață într-un spital din Timișoara.

Valentin Drăgănescu a murit după aproape o lună de la teribilul accident. Mansarda unei case din satul Ceauru, comuna Băleşti, în care acesta locuia împreună cu familia a fost cuprinsă de flăcări. Valentin s-a speriat deoarece nu şi-a găsit băieţelul şi a crezut că se află în locuinţă, astfel că a intrat după el. Copilul se afla, din fericire, într-o maşină, astfel că nu a avut de suferit.

Valenti avea arsuri pe aproape 60% din suprafaţa corpului. Acesta a fost transferat de urgenţă la un spital din Timişoara cu elicopterul SMURD. Pentru salvarea acestuia au fost organizate acţiuni de donare de sânge din partea sportivilor de la clubul Steaua, deoarece cumnatul său este antrenor în cadrul clubului.

„Un om cu suflet bun“

Valentin Drăgănescu era un tânăr cu suflet mare, care sărea mereu în ajutorul celor care aveau nevoie. Familia este devastată de această veste: „Cumnatul meu, un om cu suflet bun, mi-ai fost ca un frate, m-ai ajutat întotdeauna la orice oră. Nu am cuvinte şi nu îmi vine să cred că nu mai eşti. Când o fiinţă apropiată pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seama cu durere în suflet că suntem nişte bieţi muritori. Este dureros să pierzi o fiinţă dragă.

Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoşirea lui, dar moartea a fost mai puternică şi ni l-a smuls dintre noi. Îl vom păstra în inimile noastre tot restul vieţii. Dumnezeu să-l ierte şi să-i primească sufletul în gradina sa! Nu te voi uita niciodată“, a transmis Nicoleta, cumnata lui Valentin, pe Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.