Tânărul care a dat un jaf la o casă de pariuri din Târgu Jiu a fost prins. Are doar 16 ani

0
1182

Persoana care era căutată de polițiști pentru un jaf pe care l-a dat la o casă de pariuri din Târgu Jiu a fost prins. Aceasta are vârsta de 16 ani.

„La data de 4 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale, fiind în continuarea cercetărilor în dosarul penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, comisă în seara zilei de 1 octombrie a.c., au identificat un tânăr de 16 ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea faptei.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că tânărul a pătruns în incinta unei case de pariuri, de pe raza municipiului Târgu Jiu, iar după ce ar fi amenințat cu acte de violență angajata societății, a sustras suma de 1.300 de lei din casa de marcat.

Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de acesta, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale“, se arată într-un comunicat al Poliției Gorj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.