Încep lucrările la Casa de Cultură din Târgu Jiu. Proiectarea a fost finalizată

0
166

Proiectul de modernizare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu a fost finalizat și urmează să înceapă lucrările de execuție. Proiectul urmează să fie avizat de Compania Națională de Investiții, care finanțează investiția, după care se va semna ordinul de începere al lucrărilor. Cel mai probabil, lucrările vor începe în această toamnă.

Licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor a fost câștigată de societatea Masterclass SRL din București, care are ca acționar majoritar un gorjean, firmă care construiește și bazinul acoperit din municipiul Târgu Jiu. „Va lucra și cu sufletul pentru gorjeni. Văzând cum se desfășoară lucrările la bazinul acoperit, care va fi funcțional anul viitor, am încredere că lucrările la Casa de Cultură vor fi de calitate și că societatea va respecta termenul de finalizare“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Investiția este de 4,5 milioane de euro

Investiția se ridică la suma de 4,5 milioane de euro. „Urmează semnarea ordinului de începere al lucrărilor și demararea efectivă a modernizării. Este vorba de o investiție de 4,5 milioane de euro. Lucrările pot să înceapă imediat după ce se semnează ordinul de începere al lucrărilor. Pot să se desfășoare lucrări și în sezonul rece, deoarece se lucrează la partea interioară. Proiectarea și execuția modernizării a fost încredințată prin licitație publică. Urmează să înceapă execuția. Este un stadiul avansat al proiectului și se vor vedea oamenii muncind“, a spus Victor Banța la o emisiune de la 1 Plus Tv.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.