Campanie de vaccinare pentru profesorii, elevii și părinții de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“

0
124

O campanie de vaccinare se va desfășura la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“, pentru personalul didactic și nedidactic, elevi, părinții lor și alți membri ai familiei.

Acțiunea va avea loc miercuri, 25 octombrie.

„Profesorii, personalul nedidactic, elevii și părinții, precum și alți membri ai familiilor lor se pot vaccina în cadrul unei campanii derulate de către Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“.

„În primul rând doresc să vă mulțumesc pentru interesul dumneavoastră în ceea ce privește campania de vaccinare ce se derulează în cadrul Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică și în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj.

S-a decis ca maratonul de vaccinare să se desfășoare miercuri, 27 octombrie 2021. O să primiți detaliile exacte – locul în cadru școlii și intervalul orar – marți, cel târziu, deoarece programul se stabilește în funcție de disponibilitatea cadrelor medicale.

Pot să beneficieze de vaccin elevii, părinții precum și alți membri ai familiilor elevilor, dar și personalul didactic și cel nedidactic al școlii.

Puteți să alegeți doza pe care trebuie să o folosiți (1, 2 sau 3) dar și firma producătoare: Pfizer, Johnson sau Moderna.

Ne dorim în primul rând să fim sănătoși și să ne reluăm activitatea, atât cea școlară cât și cea extrașcolară. Nu putem să facem acest lucru decât dacă avem grijă de noi. Un mediu școlar sănătos înseamnă în primul rând socializare, comunicare și interacțiune.

Puteți să comunicați fiecărui șef de clasă sau direct mie datele referitoare la vaccin (până luni la ora 12:00):

– Nume și prenume copil/adult

– Doza 1, 2 sau 3

– Tipul vaccinului (Pfizer, Johnson sau Moderna)

Adulții care doresc să se vaccineze vin doar cu buletinul.

Copiii (pot fi însoțiți sau nu de părinți) dar să aibă la ei:

– Buletin (unde este cazul)

– Consimțământul

– Acordul

Dacă nu aveți timpul necesar sau posibilitatea să completați cele doua formulare, dar o să însoțiți copilul, o să primiți la școală hârtiile și le completați acolo.

Putem fi un exemplu pentru comunitatea noastră și prin acțiunile civice!“,  a transmis Daniela-Ileana Vîlceanu, profesorul coordonator al acțiunii de vaccinare de la CNTV.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.