A încercat să se sinucidă cu un asomator folosit la sacrificarea porcilor

0
511
Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a vrut să-şi pună capăt zilelor cu o armă folosită la asomarea porcilor, care nu este supusă autorizării sau înregistrării. Bărbatulş se afla în propria maşină, în parcarea din faţa Tribunalului şi Spitalului Judeţean de Urgenţă.
În jurul orei 13.00, un trecător a observat că este căzut în propria maşină. Acesta era rănit în zona capului. Bărbatul a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către personalul de serviciu din cadrul Unității Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că lucrătorii S.M.U.R.D. Gorj au găsit în fața unității medicale o persoană de sex bărbătesc, ce prezintă o plagă prin împușcare la nivelul capului.

La fața locului s-au deplasat o patrulă de siguranță publică și echipa operativă constituită la nivelul subunității care, din primele verificări efectuate, au stabilit că un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost găsit în stare de inconștiență de lucrătorii S.M.U.R.D., pe locul dreapta față al autoturismului proprietate personală, ce se afla parcat pe strada Tudor Vladimirescu, în fața Spitalului Județean de Urgență din municipiul Târgu Jiu.

În autoturism, pe podeaua din dreapta față, a fost găsit un dispozitiv din spectrul armelor de asomare, nesupus autorizării sau înregistrării.

Persoana în cauză a fost preluată de personalul medical de gardă pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

La locul evenimentului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul unității, pentru continuarea cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, se arată într-un comunicat al Poliției Gorj.

Bărbatul a fost transferat la spitalul din Craiova: „Un bărbat în vârstă de 35 de ani rănit prin împuşcare a fost adus marţi după-amiaza la UPU a SJU Târgu Jiu. Bărbatul prezenta o rană în zona capului, starea sa fiind gravă. A fost stabilizat la UPU şi va fi transferat la SCJU Craiova la secţia Neurochirurgie“, a transmis Mihaela Ţicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.