19 cazuri de violență în familie în mai puțin de o săptămână

0
99

În perioada 8 – 14 octombrie, polițiștii gorjeni au intervenit în 19 cazuri de violență domestică, ocazie cu care au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lovire sau alte violențe și amenințare.

„În 11 dintre cazuri, poliţiştii care intervenit la cazurile de violenţă domestică, au emis, după analizarea situaţiei pe baza unui formular de evaluare a riscului, un Ordin de protecţie provizoriu, valabil 5 zile.

În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Secția 9 Poliție Rurală Novaci au fost sesizați prin apelul 112, de către un bărbat din comuna Stănești, cu privire la faptul că sora sa a avut un conflict cu concubinul acesteia. Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că un bărbat de 42 de ani, din comuna Rosia de Amaradia, în urma unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sale de 36 de ani, cu același domiciliu. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile“, se arată într-un comunicat al Poliției Gorj.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.