„Duelul Viorilor – Stradivarius versus Guarneri”, în Parcul Coloanei și un nou spectacol cu drone

0
246

Un nou eveniment artistic va avea loc marți, 28 septembrie, în Parcul Coloanei lui Brâncuși din municipiul Târgu Jiu. Doi violoniști de excepție care cântă la viori legendare vor urca  pe scena din Parcul Coloanei în cadrul seriei „Turnee de Poveste“. La final, va avea loc un nou spectacol cu drone.

Mădălin Preda/Facebook

„Pentru că primul spectacol de lumini a fost foarte bine primit, așa cum am anunțat, organizăm și al doilea eveniment marți, 28 septembrie.
La ora 19:00, în Parcul Coloanei Infinitului va începe unul dintre cele mai frumoase spectacole organizate în acest an: concertul “Duelul Viorilor – Stradivarius versus Guarneri”, din cadrul seriei Turnee de Poveste la Târgu Jiu. Pe scenă vor urca Liviu Prunaru – concertmaestrul orchestrei Concertgebouw Amsterdam, care cântă pe vioara Stradivarius Pachoud și Gabriel Croitoru – solist concertist al Orchestrelor și Corurilor Radio, Filarmonicilor din Cluj-Napoca și Ploiești, care cântă pe vioara Guarneri del Gesu Catedrala (pusă la dispoziție de Muzeul Național „George Enescu”, în al cărui patrimoniu se află), acompaniați de pianistul Horia Mihail.
Imediat după concert, începe spectacolul de lumini, de această dată cu mai multe drone și pentru un timp mai îndelungat“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.