Criminalul tinerei de 19 ani din Baia de Fier, trimis în judecată pentru omor calificat

0
750

Raimond Călin Căldăraru, tânărul în vârstă de 20 de ani, din comuna Bengești, care și-a ucis fosta iubită, Denisa Ionela Martin, de 19 ani, din Baia de Fier, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, în stare de arest preventiv, pentru omor calificat.

Conform anchetatorilor, criminalul a fost violent cu victima chiar și în timpul relației: „În contextul derulării, în perioada iunie 2020-mai 2021, a unei relații amoroase cu victima, caracterizată prin acte repetate de violență fizică și psihică , confruntându-se cu refuzul ferm și exprimat în mod repetat de violență fizică și psihică, confruntându-se cu refuzul ferm și exprimat în mod repetat al victimei de a nu mai continua relația, inculpatul a dezvoltat sentimente de gelozie și a luat hotărârea ca în situația în care victima ar iniția o relație amoroasă cu o altă persoană, să suprime viața victimei.

Inculpatul a expus această hotărâre în repetate rânduri victimei, în perioada mai-iulie 2021, prin mesaj vocale în rețelele de socializare și prin comunicare directă. În același timp, inculpatul a procedat la pândirea victimei la domiciliul acesteia, în comuna Baia de Fier, și la urmărirea ei repetată în trafic cu autoturismul“, se arată în rechizitoriu.

Lovită de 12 ori cu cuțitul

Crima a avut loc în noaptea de 14 spre 15 iulie. Criminalul a urmărit în trafic victima care se afla în mașină cu un alt tânăr și  a determinat oprirea mașinii în care se afla victima prin manevre de depășire și semnale luminoase și acustice pe raza satului Cernădie. „A coborât din autoturism, s-a deplasat la deplasat la autoturismul în care se afla victima, a refuzat să discute cu martorii, iar după ce s-a încredința că în interiorul autoturismului se află victima, inculpatul și-a dus la îndeplinire hotărârea infracțională, s-a înarmat cu un briceag pe care l-a scos din portiera autoturismului său, s-a îndreptat către autoturismul în care se afla victima, împrejurare în care aceasta a fugit către autoturismului martorului R…, încercând să-și asigure scăparea prin intrarea în acel autoturism, însă nu a reușit, întrucât inculpatul a doborât-o la pământ cu fața în sus, s-a poziționat deasupra acesteia și a ridicat brațul înarmat cu briceagul, ținându-l cu mala în jos și a aplicat cu intensitate mai multe lovituri victimei în zone vitale, respectiv hemitorace stâng anterior lateral și posterior și latero-cervical stâng, provocându-i plăgi tăiate-înțepate care au condus ulterior la decesul acesteia. (…) Din raportul medico-legal rezultă că victima a fost lovită de 12 ori.

De asemenea, oamenii legii au stabilit că atunci când încă era în viață, criminalul a băgat victima cu forța în mașina sa și a transportat-o până în Târgu Jiu, la locuința unei alte persoane, împiedicând și luarea măsurilor urgente pentru salvarea victimei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.