Cât costă un test PCR pentru depistarea COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență

0
299
Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu efectuează, la cerere și contra cost, testare RT-PCR pentru diagnosticarea infecției cu SARS-CoV-2. Rezultatul se eliberează în aceeași zi.
„Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu vine în sprijinul gorjenilor care călătoresc și nu numai și efectuează teste moleculare RT-PCR pentru infecția cu COVID-19, contra cost, prin activitatea desfășurată în Laboratorul de Analize Medicale din str. A.I. Cuza, nr. 1, din Târgu-Jiu. Menționăm că Laboratorul SJU Târgu-Jiu efectuează testări și în zilele de weekend. Programarea pentru testarea moleculară RT-PCR pentu infecția cu COVID-19 se face telefonic, la numărul de mobil 0744779588. Programarea în vederea testării se va face în limita resurselor disponibile.
Recoltarea probelor în vederea efectuării testului molecular pentru infecția cu COVID-19 se va efectua în intervalul orar 08.00-12:00, în Centrul de recoltare al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu din str. A.L Cuza, nr.l.(Spitalul de la pasarelă).
Eliberarea rezultatelor testului molecular pentru infecția cu COVID-19 se va efectua în aceeași zi, în intervalul orar 17:00 – 19:00. Persoanele care se testează pot ridica personal rezultatul testului de la Laborator sau pot solicita transmiterea acestuia pe o adresă validă de email. Rezultatul testului este tradus în limba engleză.
Tariful testului RT-PCR SARS-CoV 2 (diagnostic molecular) este de 300 lei/persoană și se achită la Centrul de recoltare al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu din str. A.l. Cuza, (Spitalul de la Pasarelă)“, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Județean de Urgență.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.