Au demarat lucrările de modernizare a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

0
170

Lucrările de reabilitare energetică a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, clădirea de pe strada Tudor Vladimirescu, au demarat de câteva zile.

„Acest important proiect de investiție este finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020 și are prevăzut un buget de peste 33,9 milioane de lei. Din această sumă, contribuția proprie totală a Consiliului Județean Gorj în proiect, este 16,5 milioane lei (inclusiv T.V.A). Reabilitarea energetică a clădirii vizează atât anveloparea și îmbunătățirea izolației termice, cât și amenajarea unui sistem mixt pentru producția de energie electrică și asigurarea agentului termic“, se arată într-un comunicat al Spitalului Județean de Urgență.

Ce lucrări vor fi realizate

În prima fază se vor reabilita fațadele spitalului, după care se va trece la înlocuirea instalațiilor electrice și montarea unor corpuri de iluminat moderne. „Se va începe cu fațadele spitalului. Aceste proiect implică «anveloparea» spitalului, schimbarea ferestrelor, înlocuirea instalației electrice, a tablourilor, grupurilor generatoare, a corpurilor de iluminat care vor duce, instalarea panourilor solare și montarea de aparatură de detectare a incendiului. Acest proiect urmărește creșterea eficienței energetice la nivelul spitalului de pe strada Tudor Vladimirescu“, a transmis Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.