Ghiozdane cu rechizite pentru familiile din Târgu Jiu care provin din medii defavorizate

0
105

Peste 180 de ghiozdane cu rechizite și caiete au fost oferite, luni, 30 septembrie, de Primăria municipiului Târgu Jiu copiilor proveniți din familii care se confruntă cu probleme financiare. Ca urmare a numărului mare de beneficiari, acțiunea s-a desfășurat la Teatru de Vară. „Am primit rechizite pentru copii și ghiozdane. Am patru nepoți care se află în clasa I și până în clasa a VII-a. Părinții sunt bolnavi și au venituri mici“, a spus o femeie.
„Am un băiețel care va merge în acest an la școală. Nu aș fi avut bani ca să-i cumpăr copilului tot ce trebuie pentru a merge la școală. Trăiesc din ajutorul social și din alocația copilului. Cred că ghiozdanul cu rechizite m-ar fi costat trei milioane de lei“, a spus o mamă din Târgu Jiu.


De ghiozdane au beneficiat copiii care provin din medii defavorizate. „Ghiozdanul cu rechizite a fost oferit atât copiilor care sunt înscriși în evidența noastră, cât și cei care sunt înscriși la Centrul «Magnolia», care aparține Primăriei Târgu Jiu. Avem dosarele, dumnealor. În general, sunt familii monoparentale sau cu doi părinți dar cu o situație economică dificilă. Colaborăm foarte bine cu centrul «Magnolia» și îi avem în evidență și copiii de acolo. Situația dumnealor este una precară și de asta Primăria Târgu Jiu a încercat să-i ajute“, a spus Alina Toader, director al Direcției de Protecție Socială din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.