Cunoscut om de afaceri din Târgu Jiu, reținut pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu două minore

0
2536

Un cunoscut om de afaceri din municipiul Târgu Jiu a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația că ar fi întreținut relații sexuale cu două minore de 15 ani.

Laurenţiu Maronidis, de 47 de ani, a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Acesta deține spații comerciale și un ștrand în Târgu Jiu, acolo unde le cunoscut pe cele două fete.

În plângerea penală, aceasta susţine că omul de afaceri i-ar fi pus vodkă şi droguri în sucuri. Mai mult decât atât, acesta ar mai fi avut relaţii sexuală şi cu o altă minoră, cele două fiind prietene.

„La data de 30 august,poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 47 de ani,din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în perioada 12‐23 august a.c., bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale cu două minore de 15 ani,din municipiul Târgu Jiu şi oraşul Turceni. În cauză poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

 

Maronidis ar fi depus şi el o plângere penală

 

Tatăl uneia dintre minore lucrează la cabinetul parlamentar al deputatului Gheorghe Pecingină şi era prieten cu Laurenţiu Maronidis, astfel că venea frecvent cu fiica sa la piscină.

De asemnea, conform unor surse, omul de afaceri ar fi depus şi el o plângere penală pentru şantaj şi ameninţare, după ce ar fi primit anumite telefoane.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.