Denisa, fata ucisă de fostul iubit, a fost condusă pe ultimul drum de sute de persoane

0
889

Denisa Martin, tânăra în vârstă de 19 ani din comuna Baia de Fier, care a fost ucisă într-un mod cumplit de către fostul iubit, a fost înmormântată astăzi. Aproximativ 500 de persoane au condus-o pe ultimul drum.
Familia și rudele sunt șocate de cele întâmplate și pentru că poliția nu a făcut nimic pentru a stopa această tragedie, mai ales că tânăra a depus mai multe plângeri penale împotriva fostului iubit, Raymond Căldăraru.
„Am depus plângeri la poliție în caream arătat că este căutată și amenințată cu moartea, dar poliția din România nu a luat nicio măsură. Ni s-a spus că nu poate face nimic decât dacă îl prind în fapt.
O urmărea de mult timp. Dădea mesaje să iasă afară, să vorbească cu ea. Am mers cu ea să facă două contestații la Bacalaureat. Am ocolit și mi-a spus că nu vrea să se întâlnească cu dementul acela. O teroriza!“, a povestit mama tinerei.
Femeia a fost sunată de un prieten de-al Denisei care a fost martor la cumplita întâmplare. „M-a sunat un băiat care era în grupul de prieteni că a înjunghiat-o pe Denisa, că a luat-o din mașina în care se afla și a băgat-o la el. Suntem terminați“.

Crima a avut loc în noaptea de joi spre vineri. Tânărul a urmărit-o cu mașina pe drumul dintre Novaci și Baia de Fier. Victima se afla într-o altă mașină și a vrut să coboare, dar a fost prinsă de criminal, care a înjunghiat-o de mai multe ori. Acesta a luat-o și a băgat-o în mașina sa, după care s-a îndreptat către Târgu Jiu. Nu a mers la spital, pentru a-i mai da o șansă de salvare tinerei, ci a parcat mașina în curtea locuinței.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.