Cuplurile din Târgu Jiu sunt așteptate să participe la „Nunta de Aur“

0
130
Cuplurile din municipiul Târgu Jiu care au împlinit sau împlinesc 50 de ani de căsătorie sunt așteptate să sărbătorească Nunta de Aur.
„Așteptăm târgujienii care anul acesta împlinesc 50 de ani de căsătorie să ne fie alături în cadrul unui eveniment cu totul special, pregătit de municipalitate în cinstea dumnealor.
Ca urmare a numeroaselor întrebări pe care le-am primit recent de la dumneavoastră, mai ales în mediul online, revin cu precizarea că documentele necesare participării se pot depune până în data de 13 august. Sunteți așteptați zilnic la registratura Primăriei Municipiului Târgu Jiu, unde veți depune o cerere însoțită de cărțile de identitate și certificatul de căsătorie, urmând ca în data de 19 august să ne întâlnim pentru a vă oferi un moment deosebit.
Este modul nostru de a felicita cuplurile care împlinesc o jumătate de veac, o generație puternică ce ne-a purtat pe umeri, ne-a modelat transformându-ne în ceea ce suntem astăzi și care ne-a servit drept exemplu“, a transmis pe pagina de Facebook primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.