Cartiere din Târgu Jiu, terorizate de grupuri de petrecăreți și vandali

0
102
Tot mai mulți cetățeni solicită sprijinul polițiștilor locali pentru a interveni în cartierele de locuințe, acolo unde, după ora 22:00, în locurile de joacă pentru copii, sau pe băncile din imediata apropiere a blocurilor, se strâng grupuri de persoane care provoacă deranj public, consumă băuturi alcoolice, semințe sau alte produse și lăsă în urma lor multă mizerie.
„În perioada mai-iulie 2021, polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice au aplicat 188 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 33.800 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 R, pentru: deranj public; consum de băuturi alcoolice în locuri publice; apelare la mila publicului; provocare și participare la scandal în locuri publice; proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare.
De asemenea, împreună cu reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, polițiștii locali desfășoară periodic acțiuni pedestre, în vederea prevenirii și combaterii fenomenului de cerșetorie și a abuzului asupra copiilor“, au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.