VIDEO S-a finalizat deszăpezirea Transalpinei. De când s-ar putea redeschide circulația pe cel mai înalt drum din țară

0
108

Lucrările de deszăpezire și de montare a elementelor de siguranță de pe Transalpina s-au finalizat, iar circulația pe toată lungimea drumului ar putea fi reluată de mâine. Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan, a verificat astăzi lucrările efectuate: „Transalpina sau „Drumul Regelui“, cum mai este denumită cea mai înaltă șosea din România, are un potențial turistic imens și poate să reprezinte unul dintre motoarele de dezvoltare ale economiei județului, dacă știm să valorificăm acest dar pe care ș avem. Din acest motiv am militat pentru redeschiderea cât mai repede cu putință a circulației pe toată lungimea acestui drum, care le oferă vizitatorilor peisaje splendide și unice.

Am constatat astăzi că lucrările de deszăpezire și de montare a tuturor elementelor de siguranță au fost duse la îndeplinire. În plus, se lucrează la reabilitarea părții carosabile în zona Rânca. Am fost însoțit de reprezentanți de la Secția Drumurilor Naționale Târgu Jiu și de la Aparegio, pentru că am cerut ca „gurile“ de canalizare să fie aduse la cotă, pentru a nu exista un disconfort pentru turiști.

Așteptăm aprobarea finală din partea comisiei de specialitate pentru redeschiderea circulației în totalitate pe Transalpina“, a transmis prefectul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.