Târgujiancă reținută pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. Oamenii legii au găsit un revolver în locuința ei

0
465

O femeie de 31 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost reținută pentru 24 de ore, după ce în locuința ei a fost găsit un revolver

„Polițiști din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculose, fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, au pus în executare două mandate de percheziție domicialiară pe raza municipiului Târgu Jiu, emise de Judecătoria Târgu Jiu.

Asfel, la imobilul aparținând unei femei de 31 de ani, din municipiul Târgu Jiu, polițiștii au identificat un pistol tip revolver, cu calibru 6,35 mm, două cartușe cu glonț cu capsa nepercutată și un tub cartuș cu capsa percutată, care ar fi fost deținute ilegal.

Polițiști au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de femeie, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, iar arma și muniția identificate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a polițiștilor din cadrul Serviciul Criminalistic“, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.