S-au încheiat ceremoniile de absolvire de pe Stadionul Municipal

0
102
Ceremoniile de absolvire care s-au desfășurat pe Stadionul Municipal s-au încheiat aseară.
„Ultima seară a ceremoniilor dedicate absolvenților s-a încheiat. Au fost 10 zile în care am avut ocazia să cunosc o mulțime de tineri minunați, gata să-și continue drumul în viață cu optimismul debordant și energia de care numai ei pot da dovadă.
Absolvenții de gimnaziu ai Colegiului Național “Tudor Vladimirescu”, Școlii Gimnaziale “Pompiliu Marcea”, Școlii Gimnaziale “Constantin Săvoiu” și cei ai Școlii Gimnaziale “Constantin Brâncuși” au pășit în fața cadrelor didactice care i-au pregătit și a invitaților, mândri de rezultatele obținute, în aplauzele tuturor.

Felicitări, dragii mei! V-ați ridicat la înălțimea așteptărilor și vă doresc mult succes la examenele care urmează!“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Instituțiile implicate în organizare

Mai multe instituții au fost implicate în organizare. „Vreau să mulțumesc tuturor celor implicați în organizarea acestor ceremonii și mai ales Direcției de Evenimente care a început pregătirile în urmă cu câteva săptămâni. Știu că nu le-a fost ușor, mai ales având în vedere schimbările dese alte regulilor impuse de Guvern. Au avut o misiune dificilă, aceea de a găsi soluții pentru ca toți participanții să fie în siguranță și cat mai mulți părinți și apropiați ai absolvenților să poată asista la ceremonii.
De asemenea, mulțumesc instituțiilor care ne-au fost alături: Inspectoratul Școlar Județean Gorj și Inspectoratul pentru Situații de Urgență! Fără ajutorul lor, fără experiența reprezentanților acestor instituții, totul ar fi fost mult mai dificil.
Ne dorim ca ceremoniile de absolvire organizate în acest fel să devină o tradiție, iar ieșirea din pandemie ne va oferi, pe viitor, posibilitatea de a le organiza așa cum ne dorim cu toții: cu foarte mulți invitați, cu nenumărate surprize, evenimente de excepție dedicate exclusiv copiilor noștri. Ei merită toate eforturile noastre“, a mai spus primarul Romanescu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.