Mașini controlate de RAR pe drumurile din Gorj. Mai mult de jumătate aveau probleme tehnice

0
190

Registrul Auto Român (RAR) a efectuat o serie de controale în trafic în șase județe, printre care și Gorjul, în privința stării tehnice a autoturismelor. Mai mult de jumătate din mașinile verificate prezentau probleme tehnice.

„Activitățile dedicate siguranței în trafic au continuat în ultimele zile în mai multe regiuni din țară. Registrul Auto Român a suplimentat numărul de echipaje de Control Tehnic în Trafic în județele Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș, Prahova și Buzău cu scopul de a identifica autovehiculele care, prin deficiențele tehnice pe care le au, ar putea pune în pericol siguranța traficului.

În zilele de 8 și 9 iunie 2021, în timpul controalelor efectuate împreună cu polițiștii rutieri, au fost verificate în trafic 407 autovehicule. Dintre acestea, 225 prezentau deficiențe majore și/sau periculoase, iar 28 de autovehicule au fost încadrate în categoria “pericol iminent de accident”. În plus, 17,98% prezentau neconformități în ceea ce privește emisiile poluante, iar 12 mașini au fost identificate cu ITP expirat sau anulat“, se arată într-un comunicat transmis de RAR.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.