Avocații strâng bani pentru înmormântarea Claudiei Breazu, care a murit într-un accident rutier

0
1506

Colegii avocatei Claudia Breazu, decedată într-un accident rutier care a avut loc pe raza localității Brănești, strâng bani pentru înmormântarea femeii de 42 de ani.

Campania a fost inițiată pe Facebook de către un avocat.

Claudia Breazu se afla joi, 17 iunie, la volanul maşinii sale, în care se aflau şi fetele sale gemene de zece ani. Femeia a pierdut controlul volanului și mașina a intrat într-un cap de pod, după care a ajuns în afara părții carosabilă.

„În jurul orelor 16:30, ISU Gorj a fost solicitat sa intervină la gestionarea unei situaţii de urgentă generată de un accident rutier ( un autoturism a intrat intr-un cap de pod) pe raza comunei Brăneşti, sat Brăneşti. La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Secţiei de Pompieri Turceni şi Detașamentul de Pompieri Tg-Jiu cu 2 autospeciale de intervenţie pentru descarcerare şi o ambulantă SMURD, precum şi echipaje din cadrul SAJ Gorj, care au constatat ca este vorba de 3 victime, o femeie de 42 de ani şi 2 fetiţe de 10 ani. Femeia se afla in maşina, încarcerată pe scaunul şoferului. Pompierii au reuşit sa extragă victima din maşina, au început manevrele de resuscitare, însă aceasta a decedat. Cele doua fete au fost transportate la UPU Craiova pentru investigaţii amănunţite de către o ambulantă SAJ GORJ şi elicopterul SMURD Dolj, solicitat in sprijin“, au transmis reprezentanţii ISU Gorj.

Claudiu Breazu era soția unui poliţist local, care a fost implicat într-un scandal, zilele trecute, şi a rămas fără funcţia de şef al Departamentului de Ordine Publică.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.