Excavatorist acuzat de furtul unei cantități de 40 litri de motorină

0
1563

O femeie de 63 de ani, din comuna Chișcani, județul Brăila, administrator al unei societăți comerciale, având ca obiect de activitate construirea unui supermarket, pe raza municipiului Motru, a sesizat poliția cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras o cantitate de motorină depozitată într-un bazin din incinta șantierului.

„La faţa locului s-au deplasat polițiștii, care au care a constatat că o persoană cu identitate necunoscută ar fi sustras 40 litri de motorină dintr-un bazin.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

În urma investigaţilor efectuate, a fost identificat un tânăr de 28 de ani, din comuna Mătăsari, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt, care, profitând de calitatea sa de deservent pe un excavator ce aparține societății comerciale, în dimineața zilei de 12 mai a.c., ar fi sustras cantitatea de 40 litri de motorină din bazinul amplasat în incinta șantierului, pe care a transferat-o în două recipiente de 20 litri, în vehiculul personal care era parcat în incinta șantierului.

Motorina sustrasă a fost recuperată integral și predată unității prejudiciate“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.