Trei jandarmi gorjeni au donat sânge

0
133

Trei jandarmi gorjeni s-au prezentat astăzi la Centrul de Transfuzii Sanguine din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, pentru a dona sânge.

„Donează sânge! Salvează vieți!
Astăzi, 28 aprilie a.c., trei jandarmi gorjeni au dat curs apelului privind deficitul de sânge transmis în spațiul public, și, s-au alăturat în mod voluntar donatorilor gorjeni de sânge, mergând la donare.
Printr-o bună colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Târgu Jiu, am desfășurat în decursul timpului numeroase campanii de donare de sânge, în care au fost implicați jandarmii gorjeni dar și membrii de familie sau vecini și prieteni ai acestora, ultima acțiune fiind organizată în perioada 15-19 februarie a.c., când am participat la efortul comun de a aduce speranță și încredere pentru cei a căror viață depinde de sânge.
Vă adresăm rugămintea să continuăm împreună aceste acțiuni benefice comunității, să sprijinim pe cei aflați în suferință și lansăm apelul: Donează sânge! Salvează vieți!“, a transmis Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.