Fiul președintei Judecătoriei Novaci nu scapă de arestul la domiciliu

0
292

Mihai Dafinescu, fiul președintei Judecătoriei Novaci care a accidentat mortal cu autoturismul BMW o femeie care se deplasa pe marginea drumului, va rămâne în arest la domiciliu.

O instanță a Judecătoriei Craiova a luat decizia punerii în libertate sub control judiciar, dar procurorii au contestat sentința, iar Tribunalul Dolj a luat decizia de a menține arestul la domiciliu: „Admite contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova şi inculpatul Dafinescu Mihai împotriva încheierii din data de 22.04.2021 pronunţată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Craiova în dosar nr. 9355/215/2021. Desfiinţează încheierea din data de 22.04.2021 pronunţată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Craiova în dosar nr. 9355/215/2021 şi rejudecând: În baza art. 348 alin. 2 din C.proc.pen. rap. la art. 207 alin. 4 din C.proc.pen. Menţine măsura arestului la domiciliu luată faţă de inculpatul Dafinescu Mihai prin încheierea nr. 92/02.04.2021 a completului de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Dolj. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod procedură penală Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi 27.04.2021.”, se arată în decizia judecătorilor de la Tribunalul Dolj.
Mihai Dafinescu a fost arestat preventiv o perioadă de aproximativ șapte luni, după care, la începutul acestei luni, o instanță a Tribunalului Dolj a luat decizia înlocuirii măsurii cu cea a arestului la domiciliu.

Fiul președintel Judecătoriei Novaci a fost trimis în judecată, la începutul acestui an, în stare de arest preventiv, pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.