Bătută și amenințată cu moartea de fostul concubin

0
439

La data de 26 aprilie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Plopșoru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj,

Un bărbat de 43 de ani, din comuna Plopșoru, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, sub acuzațiile de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și amenințare.

„În urmă cu o zi, polițiștii au fost sesizați prin plângere, de o femeie de 45 de ani, din comuna Plopșoru, cu privire la faptul că fostul său concubin de 43 de ani, din aceeași localitate, ar fi pătruns, fără drept, în locuința sa, ocazie cu care ar fi amenințat-o cu moartea și ar fi exercitat acte de violență asupra sa.

În cauză s-a emis un ordin de protecție provizoriu, prin care s-a dispus ca bărbatul să păstreze o distantă minimă de 200 de metri față de victimă.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat, de către polițiști, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale“, a transmis Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.