Un cunoscut interlop din Târgu Jiu a fost condamnat la închisoare pentru că a amenințat un polițist

0
331

Romeo Teletin, cunoscut sub porecla Sandokan, a fost încarcerat în Penitenciarul Târgu Jiu, după ce a fost condamnat pentru ultraj. Acesta a primit o pedeapsă privativă de libertate, de nouă luni, pentru că a ameninţat cu moartea un poliţist.

La Judecătoria Târgu Jiu, acesta primise o pedeapsă la închisoare cu suspendare, dar instanţa Curţii de Apel Craiova a decis că acesta să nu beneficieze de suspendarea pedepsei. „Admite apelul, desfiinţează în parte sentinţa penală nr. 1668/2020 a Judecătoriei Târgu Jiu sub aspectul laturii penale şi rejudecând cauza în aceste limite, înlătură aplicarea art. 91 şi următoarele Cod Penal şi dispune executarea efectivă a pedepsei aplicate inculpatului.

Deduce din pedeapsă durata reţinerii şi arestului la domiciliu din 21.09.2020 la 17.10.2020, inclusiv. Menţine restul dispoziţiilor care nu contravin prezentei decizii“, a stabilit instanţa Curţii de Apel Craiova.

Acesta a fost implicat într-un scandal care a avut loc în cartierul Obreja, din Târgu Jiu în luna septembrie a anului trecut. Mai mulţi cetăţeni de etnie romă, înarmaţi cu macete şi alte arme albe, au venit la locuinţa unei persoane, pentru a-i cere socoteală pentru că nu şi-ar fi plătit la timp banii luaţi cu camătă.

Poliţiştii de la Intervenţii Rapide au venit la faţa locului au intervenit, iar unul dintre aceştia, Paul Feroiu, a fost ameninţat cu moartea de către Sandokan. Poliţistul a depus o plângere penală.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.