Reținut după ce a dat foc fânarului vecinului

0
259

O femeie de 53 de ani, din comuna Văgiuleşti, a sesizat poliția cu privire la faptul că la o anexă ce-i aparţine, a izbucnit un incendiu.

Oamenii legii au stabilit că un vecin a dat foc fânarului și au luat măsura reținerii acestuia: „La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunității care a stabilit faptul că anexa era construită din lemn, acoperită cu plăci de azbociment şi servea ca loc de depozitare a fânului, aflându-se la o distanţă de aproximativ 50 metri de locuinţă, pe un islaz, nefiind racordată la reţeaua electrică.

În interiorul anexei mai erau depozitate două butoaie precum și articole vestimentare, incendiul fiind localizat, izolat şi stins de către pompieri din cadrul ISU Gorj.

Nu au fost înregistrate victime omenești sau afectate alte imobile, prejudiciul fiind în curs de estimare.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 32 de ani, din comuna Văgiuleşti, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Gorj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.