Motociclist din Motru, susținut „Racing Academy“. Vrea să câștige titlul de campion al României

0
221
Foto: Racing Academy

George Catan, din municipul Motru, este considerat un mare talent și o speranță a motociclismului românesc. Acesta va fi susținut și va concura din partea „Racing Academy“.

Începând cu 2021, pornim un program de susținere a tinerelor talente din motociclismul românesc. Cu siguranță George Catan #7 este unul dintre ele și a dovedit-o de mai multe ori în trecut deși primul său sezon complet a început de abia în 2019. Cu 2 curse câștigate și 3 podiumuri în Motorc – Romanian Motorcycling Competition, George a pilotat un #BmwS1000RR cu foarte puține modificări față de varianta de showroom și, în 2020, aduce un loc 3 important pentru Racing Academy, în poate cel mai dificil moment al sezonului. Acestea sunt doar câteva motive pentru care credem în el și avem convingerea că, alături de Catalin Cazacu, putem aduce înapoi în boxa #RacingAcademy titlul de campioni în clasamentul echipelor, în 2021“.

FOTO: Racing Academy

George are vârsta de 21 de ani și este student la București, La Facultatea de Administrație și Afaceri.  Este un împătimit al motoarelor și își dorește, pentru început,  să câștige titlul de campion al României.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.