Septuagenar din Tg. Cărbunești reținut după ce a agresat și amenințat cu un cuțit mai multe persoane

0
175

Un bărbat de 70 de ani, din localitatea Târgu Cărbunețști, este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

„În după-amiaza zilei de 16 februarie a.c., polițiștii din localitate au fost sesizaţi prin apelul 112, de un localnic de 58 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta unui hotel de pe raza orașului, ar fi fost agresat de mai multe persoane, care au plecat de la fața locului.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că apelantul, în timp ce se afla în interiorul hotelului, având calitatea de reprezentant legal al unei societăți comerciale din Cărbunești, care are în chirie hotelul respectiv, pe fondul unui conflict mai vechi cu bărbatul de 70 de ani, ar fi fost agresat de acesta, care avea asupra sa și un cuțit, pe care, însă, nu l-a folosit.

Victima nu a solicitat un echipaj al ambulanței, considerând că nu prezintă leziuni pentru care ar fi necesară acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc fapta și luarea măsurilor legale în această cauză“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Gorj.

Septuagenarul a fost reținut pentru 24 de ore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.