Adolescenții din Motru care au spart sticle de Revelion au fost amendați

0
57

Polițiștii i-au amendat pe adolescenții din Motru care au apărut într-un videoclip în timp ce spărgeau sticle. Aceștia au fost sancționați pentru că nu au respectat măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID -19: „Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în noaptea de 31.12.2020/01.01.2021, mai multe persoane au participat la o petrecere privată, la o locație de pe raza comunei Padeș, nefiind astfel respectate măsurile de diminuare a impactului riscurilor și măsurilor de protecție individuală, potrivit Legii nr.55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID -19.

Astfel, au fost identificate toate persoanele participante la eveniment, în număr de 21, acestea fiind sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 20.000 lei, în conformitate cu prevederile Lg. 55/2020.

Facem precizarea că desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private sunt interzise.

Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, sănătatea și siguranța cetățenilor fiind prioritare pentru noi“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.