Pacientă transportată cu căruța la spital. Ambulanța nu a putut să ajungă la bolnavă din cauza drumului impracticabil

0
1573

O femeie dintr-un cătun al comunei Văgiulești, care a avut nevoie de ajutor medical, a fost transportată cu o căruță din cauza drumului impracticabil, înfundat în noroi. Bolnava a suferit două crize de epilepsie și a fost solicitat ajutorul medical pentru a fi dusă la spital.
Autospeciala SMURD care a intervenit la acest caz nu a putut să ajungă la pacientă din cauza drumului impracticabil. A fost nevoie ca bolnava să fie pusă într-o căruță, pentru a putea fi dusă la autospeciala SMURD. „pe drumul acesta nu poate să circule decât căruța sau tractorul. Este plin de noroi. Primăria a adus o mașină cu piatră, dar a fost total insuficient. Nu s-a făcut nicio îmbunătățire. Sunt mai multe familii care sunt izolate. Ce se va întâmpla dacă va lua foc o locuință? Cum va ajunge mașina de pompieri la ei?“, a spus Daniela Cîrjan, care a sunat la 112.

Pacienta este mama a doi copii, de opt și zece ani. Femeia rămas singură, după ce soțul ei a murit în urmă cu mai mulți ani. Aceasta a fost victima unui accident. A mers cu căruța pentru a aduce materiale necesare reparării căsuței în care trăia, dar a căzut și s-a lovit la cap. Ea a rămas cu o mai multe sechele și se deplasează cu mare greutate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.