Scandal sexual de proporţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă

0
985
O sesizare anonimă a fost trimisă conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, dar şi Ministerului Sănătăţii a declanşat un scandal sexual de proporţii în Spitalul Judeţean de Urgenţă.
O asistentă medicală şi un medic, care îşi desfăşoară activitatea în Secâţia ATI Covid, sunt acuzaţi că au avut relaţii intime chiar în cadrul unităţii medicale
În sesizare se arată că asistenta a fost depistată pozitiv la testul de COVID-19 şi că s-a aflat în aceeaşi încăpere cu medicul.
”În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, (…), asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020. Şi acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deşi doctorul (…) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri. (…) A transformat secţia ATI şi Covid într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienţi, aceştia se închid ore şi nopţi întregi în cabinet, unde întreţin raporturi sexuale şi chefuiesc“, se arată în sesizarea care a fost trimisă conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.