Cum poți să cumperi legume și fructe cu PET-uri

0
181
????????????????????????????????????

Cumpărătorii din Târgu Jiu pot să folosească plasticul ca monedă de schimb pentru fructe și legume de la producători locali, încurajând, astfel, trecerea la obiceiuri mai bune și un consum responsabil de resurse, pentru a proteja mediul înconjurător. Plata cu PET este parte din programul național Carrefour de economie circulară Punem Preț Pe Plastic, care propune acțiuni concrete pentru a folosi responsabil resursele prin reciclare, reducere și refolosire.

Până pe 15 noiembrie, locuitorii din Târgu Jiu vor putea cumpăra fructe și legume provenite de la producători locali, plătind cu ambalaje de tip PET, în hipermarketul Carrefour Târgu Jiu. Mecanismul campaniei este unul simplu:

  • Fiecare PET valorează un fruct sau o legumă
  • Clienții pot aduce maximum 20 de PET-uri pe zi
  • PET-urile sunt aduse și colectate la Caravană, amplasată vizibil în parcarea hipermarketului
  • Numărul de ambalaje de tip PET aduse va fi notat pe un cartonaș, pe care fiecare participant îl primește în momentul predării PET-urilor
  • Cu acest cartonaș, locuitorii pot ridica fructe și legume din incinta magazinului, în funcție de numărul de PET-uri aduse
  • Clienții care aduc minimum 20 de ambalaje PET în perioada campaniei pot participa la tombola cu premii speciale, cu înscriere pe baza cartonașului. Pentru mai multe detalii, participanții pot consulta regulamentul campaniei pe www.carrefour.ro sau la biroul Relații Clienți din magazin.

În Plata cu PET se acceptă exclusiv PET-uri de apă, bere sau suc, cu gramaje între 0.2 litri si 0.6 litri, care nu conțin urme de alcool, detergenți sau produse lactate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.